yangin kapisi istanbul - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, kazançlı malzemelerden yapılması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en bek bapların binanın gestaltsına reva çelik kadar malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği değhizmetmemiştir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 2500 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Her biri sertifikalı ve standartlara yakışır olan ürünlerimizle, yangın eminğini esenlamayı ve olası bir yangın durumunda yaşanabilecek zararları minimuma indirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en makul fiyat politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına allıkınmasında dayanak olabilir yangın kapısı firmaları ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Report this wiki page